Home / archiefcentraal / onze man over treintjes in de tour

onze man over treintjes in de tour

Na de vroegere hoofdstad Corte (bekend van de periode dat Corsica onafhankelijk was) wordt er serieus geklommen naar de Col de Vizzavona – 1163 m. hoog – om daarna in ca. 58 km. af te dalen naar de finish, iets voorbij hoofdstad Ajaccio. We finishen vandaag bij de Pointe de la Parata, van waaruit je de prachtige Iles de Sanguinaires kunt zien liggen. Wie te laat in de remmen knijpt, duikt de zee in!

Ongetwijfeld gaan we een aantal vluchters zien, die op de Col de Vizzavona weg proberen te komen. Misschien iets voor Wout Poels of jongens als Fedrigo of Izagirre om een poging te wagen. Of probeert Robert Geesink alvast te scoren?

Onze man denkt toch dat alles in de laatste 58 km. weer bij elkaar komt en we opnieuw een massaspurt zullen zien. Voor Kittel zal de gele trui ongetwijfeld motiverend werken, maar dan zal hij toch goed over de col moeten komen met z’n 86 kg. Onze Man: “Ik geef Sagan, als hij van de val van gisteren is hersteld, een goede kans. Als hij kan aanhaken bij het juiste (groene) treintje…”

Zoals gezegd: de treintjes zullen vandaag prominent het beeld bepalen!

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.