Home / archiefcentraal / normaal in dalfsen hoken

normaal in dalfsen hoken

Natuurlijk kan dat alleen met de uitvinders van het begrip HØKEN: NORMAAL, de enige de groep die dialectsprekend Nederland voorgoed op de kaart heeft gezet . Dalfsen is en blijft het grootste live optreden voor Bennie Jolink en zijn mannen. Fans uit het hele land roemen de ouderwets goede sfeer in de grote circustent aan de Brinkweg.

Het pad naar de tentlocatie werd enkele jaren geleden, door Buizen Beernd hoogstpersoonlijk, eervol omgedoopt tot ‘Høkersbrink‘. Dalfsen en NORMAAL gaan al jaren perfect samen. Nuchtere Sallandse gemoedelijkheid, feestelijke Achterhoekse boerenrock en een mooie zomeravond garanderen een avond onvervalst ‘HØKEN zoals het bedoeld is’. Traditioneel verwelkomt Dalfsen de bezoekers in de vooravond met een optreden vanaf de platte wagen op het ‘plein’ voor de tent.

Echt ouderwets HØKEN kan niet beter dan met Oud Normaal. De oerbezetting is voor de echte fans niet te evenaren. “Aansluitend gaat het oerend hard verder met Normaal anno 2013 tot in de late uurtjes. Gastoptredens en verrassingen zijn in Dalfsen nooit uitgesloten.”

Zaterdag 6 juli 2013

NORMAAL DALFSEN, supertent aan de Brinkweg

Terrein open 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

Voorverkoop 22,50 excl. Vvk kosten (stopt vrijdag 5 juli 18.00 uur!)

KASSA: 30,00

Kaartverkoop en info : www.normaaldalfsen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.