Home / archiefcentraal / nog enkele kaarten voor vechtdalconcert

nog enkele kaarten voor vechtdalconcert

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het Vechtdalconcert op 8 juni in De Voorveghter in Hardenberg.

“Het is mooi om te zien hoeveel positieve reacties we hebben gekregen op het feit dat het concert nu gehouden wordt in de Voorveghter”, aldus Aline Hofstee namens de organisatie van het Vechtdalconcert. Het Vechtdalconcert is een benefietconcert dat dit jaar voor de zesde maal wordt georganiseerd door Rotary Ommen Dedemsvaart. “Het was best wel een stap om van locatie te wijzigen, maar op het mooie podium komen de optredens van alle artiesten nog beter tot hun recht.”

Theater de Voorveghter is zaterdag 8 juni het decor voor reis door de geschiedenis van de Nederlandse musical. Van Porgy en Bess tot en met Cats, van Les Miserables tot en met The Lion King en Annie. Ook Joseph en ‘Hij gelooft in mij’ over het leven van André Hazes komen aan bod. De sterren die het publiek mee nemen op deze reis zijn Abke Bruins, Ernst Daniel Smid, Gitty Pregers, Vajèn van den Bosch en Joke de Kruijff. “Maar het wordt echt bijzonder doordat we ook veel jong talent naar Hardenberg halen. Dit zijn de sterren van nu maar ook zeer zeker de sterren van de toekomst,” aldus Hofstee.

Het goede doel dat dit jaar is gekozen is de ‘Home of Hope and Dreams’ in Uganda, dat onder de bezielende leiding staat van Gini Pullen, afkomstig uit Collendoorn. “We kiezen ieder jaar een goed doel dat te maken heeft met kinderen. De keuze voor Home of Hope and Dreams was dit jaar snel gemaakt, want de Stichting houdt zich bezig met liefdevolle zorg voor kinderen die het écht nodig hebben”, aldus mede-organisator Henri Sikkens. Voorzitter Tineke Bakker is ontzettend blij met de steun die ze krijgt van het Vechtdalconcert. “We zijn bezig met de bouw van een nieuw weeshuis waar we nog meer kinderen kunnen opvangen, dus alle bijdragen zijn ontzettend welkom en komen rechtstreeks ten goede aan de kinderen in Uganda.”

De laatste kaarten zijn verkrijgbaar voor 40 euro bij Drogisterij Wermink in Ommen, Barnard Juweliers in Hardenberg en de Read Shop in Nieuwleusen. “Maar ook via de website www.vechtdalconcert.nl zijn nog kaarten te bestellen”, sluit Henri Sikkens af.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.