Home / archiefcentraal / nieuw in het vechtdal vechtdalvoordeelnl

nieuw in het vechtdal vechtdalvoordeelnl

VechtdalVoordeel.nl is een vernieuwend concept dat ervoor zorgt dat de toerist en de lokale inwoner in één oogopslag het Voordeel in het Vechtdal kan zien. Dit kan een leuke activiteit of arrangement, een overnachting of zelfs met voordeel shoppen zijn. “En waar kunnen zij dat beter vinden dan op VechtdalVoordeel.nl?” aldus Marjon Veldsink.

Het draait bij VechtdalVoordeel.nl niet alleen om voordeel. Door het plaatsen van een unieke activiteit, arrangement of overnachting krijgt de consument al het voordeel uit het Vechtdal op één plek gebundeld. Op deze manier wordt VechtdalVoordeel.nl het promotieplatform voor consumenten in het Vechtdal.

“Ons doel is samen met u te werken aan een promotieplatform voor het Vechtdal, om zo het Vechtdal nog beter op de kaart te zetten. Hèt promotieplatform voor het Vechtdal, door het Vechtdal dus.”

VechtdalVoordeel.nl is nu twee maanden gratis te proberen. Na deze twee maanden is er voor de leden van Vechtdal Marketing een speciale Voordeelactie. Meer weten? Kijk dan op www.vechtdalvoordeel.nl of neem contact op met Marjon Veldsink: marjon@vechtdalvoordeel.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.