Home / archiefcentraal / n35 tussen zwolle en wijthmen verbreed

n35 tussen zwolle en wijthmen verbreed

De N35 wordt tussen Zwolle en Wijthmen definitief verbreed naar twee keer twee rijstroken. Dat heeft minister Schultz van Infrastructuur en Milieu afgesproken met de provincie en de gemeenten Zwolle en Dalfsen.

De snelheid op de provinciale weg gaat omhoog naar 100 kilometer per uur en er komt een ongelijkvloerse kruising. De verbreding kost 47,8 miljoen euro, de landelijke overheid betaalt 18 miljoen euro. De werkzaamheden moeten in 2015 van start gaan en eind 2016 moet de verbreding gereed zijn.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.