mysterie rondom zwarte auto opgelost

Het was al enkele dagen een onderwerp van gesprek: wat doet die zwarte auto op het terrein van Landstede Kinderopvang? Op vrijdag 21 juni is het mysterie opgelost. Tijdens het jaarlijkse zomerfeest van Landstede Kinderopvang in Ommen mochten de kinderen de auto namelijk met graffiti bespuiten. Dit was slechts een van de activiteiten binnen het thema ‘Ik hou van Holland’ feest.

De kinderen van Landstede Kinderopvang maakten tijdens het zomerfeest met veel plezier kennis met veel Oudhollandse spelletjes. Van blik gooien en visjes vangen tot aan sponzen gooien en spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt. “Spelen maakt hongerig en wat eet je dan als echte Nederlander? Natuurlijk, pannenkoeken. De kinderen genoten met volle teugen van de lekkere pannenkoeken die door een vader van een aantal kinderen werd gemaakt. Ook een ijsje mocht tijdens het zomerfeest niet ontbreken”, aldus Landstede Kinderopvang.

Het thema van het zomerfeest was niet zomaar gekozen. In de weken vooraf aan het feest leerden de kinderen van de buitenschoolse opvang veel over de Nederlandse cultuur. Om het zomerfeest nog feestelijker, binnen het thema, aan te kleden maakten alle kinderen van Landstede Kinderopvang in Ommen gezamenlijk mooie slingers in de Nederlandse kleuren.

Kijk voor meer informatie over kinderdagverblijf Kwibus, de buitenschoolse opvang of over de Gastouderopvang op www.landstedekinderopvang.nl, of neem contact op met de afdeling Planning & Plaatsing van Landstede Kinderopvang via 088 – 850 88 15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.