Home / archiefcentraal / moord dalfsen ging om fietssleutel

moord dalfsen ging om fietssleutel

Volgens hem zat Hootzy, zo luidt de bijnaam van de omgekomen 23-jarige Dalfsenaar, aan de speed. “De ruzie ging om een fietssleutel die uiteindelijk tot een steekpartij heeft geleid,” aldus de bekende. “Ik ken deze groep jongens van zo’n vier jaar geleden toen ik dakloos was en ik onderdak kon krijgen.”

De politie ontkent noch bevestigt het verhaal dat ons is verteld. “In de regel doen we geen uitspraken lopende het onderzoek. Wat ik wel kan vertellen is dat het onderzoek in volle gang is. Alle mogelijke scenario’s worden onderzocht,” meldt een woordvoerder van de politie.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.