Home / archiefcentraal / mollys bar wint de corner voetbaltoernooi

mollys bar wint de corner voetbaltoernooi

Molly’s bar won de wisselbeker bij de tweede editie van het “Brasserie De Corner Voetbaltoernooi”. Zij versloegen in de finale het team van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Rob’s New Hairline werd derde. Na de prijsuitreiking was er een afterparty met DJ Peter Schipper.

Het toernooi werd zaterdag 8 juni gespeeld. Het initiatief voor het toernooi is vorig jaar genomen door Trijn Blaauwkamp en Vincent Roelofs. Dertig deelnemende vriendenteams speelden het zeven tegen zeven toernooi op De Boekweit in Dedemsvaart.

Elk team mocht uit maximaal vier KNVB spelers bestaan, waarvan maximaal twee eerste elftal spelers. Ook moest er altijd minimaal één vrouw opgesteld staan en de door vrouwen gescoorde doelpunten telden dubbel. Er werd op de punten gestreden, maar de nadruk lag op gezelligheid en sportiviteit.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.