moeder en jong terug in vinkenbuurt

Het kunstwerk ‘Vinkenmoeder en kind’ keert terug in de Vinkenbuurt. In oktober 2012 werd het kunstwerk dat in de bocht in het buurtschap stond, gestolen. Nu is besloten om een zelfde exemplaar op de originele plek terug te plaatsen. “Maar dan wel ‘hufterproof’,” aldus de Ommer wethouder Ko Scheele. “Er komt beton binnenin, zodat het moeilijker wordt om het te stelen.”

Het besluit om een zelfde kunstwerk te plaatsen is samen met Plaatselijk Belang Vinkenbuurt genomen. Kunstenares Yvonne Visser gaat ook het nieuwe beeld maken. Daarmee is ongeveer 14.000 euro gemoeid, wat door de verzekering vergoed wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.