Home / archiefcentraal / migaweg heropend na flinke opknapbeurt

migaweg heropend na flinke opknapbeurt

De wethouders Evert Goldsteen en Ilona Lagas van Dalfsen en Ommen hebben donderdagmiddag het project Migaweg geopend. Het afgelopen half jaar heeft Firma KWS Infra, in opdracht van Ommen en Dalfsen de bestaande Migaweg opgeknapt en is er deels een nieuw tracé aangelegd voor fietsers en wandelaars tussen Lemelerveld en de Lemelerberg.

In de gebiedsuitwerking Dalmsholte zijn concrete projecten opgenomen voor landbouw, water, natuur, landschap en recreatie. Eén van de wensen is het verbeteren van de overgang tussen het landelijk gebied en Lemelerveld. Door project Migaweg is een goede fiets- en wandelverbinding tussen Lemelerveld en de Lemelerberg gerealiseerd.

De verbinding voor wandelaars en fietsers maakt deels gebruik van de bestaande Migaweg, maar er is een nieuwe route voor fietsers en wandelaars van de Waterinkweg naar de Migaweg gerealiseerd. Daarnaast is er tussen de Migaweg en de Ommerweg een wandelpad aangelegd.

De nieuwe verbinding tussen Lemelerveld en de Lemelerberg maakt deel uit van het fietsroutenetwerk en wandelnetwerk. Aanwonenden en agrarische bedrijven aan de Migaweg profiteren van een grondige opknapbeurt van deze weg.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.