Home / archiefcentraal / memory lane en jem en friends naar ommen

memory lane en jem en friends naar ommen

De liefhebber van pure, melodieuze luisterliedjes komt zaterdag 15 juni aan zijn trekken in het bostheater op de top van de Besthmenerberg in Ommen. Vanaf 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur treden de bands Memory Lane en JEM & Friends.

Memory Lane haalt inspiratie vooral uit de muziek van de westkust van de Verenigde Staten, een genre gecategoriseerd als ‘west coast music’. Denk daarbij aan bands als Venice, The Eagles of The Byrds.

JEM & Friends is een coverband die nummers op de setlist heeft staan van De Dijk tot REM en The Beatles. Laat de aankondiging rock en blues voor wat ie is, want JEM en Memory Lane stappen meer dan eens buiten deze afgebakende paden.

Er is gelegenheid te parkeren in de buurt van het amfitheater. De route is vanaf de ingang van vakantiepark Besthmenerberg met pijlen aangegeven. Zie ook website www.bostheaterommen.nl hierop is ook meer informatie te vinden over de twee bands die gaan optreden.

Het optreden is gratis bij te wonen, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld en kan worden gedeponeerd in een rondgaande collectebus.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.