Home / archiefcentraal / meepraten over kunst en cultuur in dalfsen

meepraten over kunst en cultuur in dalfsen

Ongeveer dertig aanwezigen praatten op 13 juni in de bibliotheek mee over het kunst en cultuurbeleid van de gemeente Dalfsen. Na een optreden van Erwin Nijhoff interviewde Marcel van Dijk hem over de ontwikkeling van zijn talent en gaf wethouder Maurits von Martels een toelichting op het Cultuurarrangement dat de gemeente Dalfsen met de Provincie afgesloten heeft voor de periode 2013-2016. Tijdens discussiegroepjes reageerde het publiek op stellingen, waaruit onder meer bleek dat er dringend behoefte bestaat aan meer verbinding en onderlinge afstemming tussen partijen in het culturele veld.

Op dinsdag 25 juni is er een meepraat avond in de bibliotheek van Nieuwleusen. Rob de Jong, directeur van de vrijwilligerscentrale in Deventer houdt een inspiratiesessie over ‘Vrijwilligers vinden en binden’. Aanvang van de avond is 19.15 uur, aanmelden via www.dalfsen.nl/cultuuravond

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.