Home / archiefcentraal / loes adegeest districtskampioen tijdrijden

loes adegeest districtskampioen tijdrijden

Loes Adegeest uit Dalfsen is districtskampioen geworden bij het tijdrijden. Adegeest schaats bij de Stokvisdennen en fiets bij de Hanzerenners. Loes was de snelste bij de dames junioren, over een afstand van 10.3 kilometer Het is de tweede keer op rij dat ze districtskampioen tijdrijden is geworden.

De nummers twee en drie van district Oost waren Adegeests teamgenoten bij het nieuwe damesjuniorenteam van district Oost: Iris Harmelink en Denise Grimberg. Deze wedstrijd was de generale repetitie voor het NK tijdrijden. Dit NK wordt op dinsdag 4 juni in Emmen gereden. Lies Adegeest en Iris Harmelink komen tijdens dit NK in ieder geval uit voor district Oost.

De wijdstrijd werd gereden in ‘een koud, maar voor even droog Leende’, onder Eindhoven. Hier werden tijdens de Grote Prijs van Leende ook de districtskampioenschappen van drie andere districten verreden.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.