Home / archiefcentraal / leerlingen groep 8 heidepark halen ehbo diploma

leerlingen groep 8 heidepark halen ehbo diploma

Ze hebben er ongeveer 15 weken voor geleerd en geoefend en dat is beloont. Alle leerlingen van groep 8 van basisschool Heidepark uit Lemelerveld hebben op donderdag 13 juni hun EHBO-diploma in ontvangst mogen nemen.

De leerlingen werden getoetst op diverse onderdelen zoals de theorie, verbanden aanleggen en het uitvoeren van de stabiele zijligging, de noodvervoersgreep van Rautek en de greep van Heimlich. Naast de praktische uitvoering van EHBO, hebben de leerlingen ook veel geleerd over het helpen van gewonde mensen en hoe ze dan ook echt EHBO durven toepassen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.