Home / archiefcentraal / jubileumweekend voor 50 jarige gymvereniging

jubileumweekend voor 50 jarige gymvereniging

Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen (GVN) bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd. Op vrijdag 21 juni is er van 19 tot 21 een inloop-reünie in Sporthal de Schakel. Tijdens deze avond wil het bestuur samen met onder meer leden, oud-leden, oud-bestuursleden en sponsors terugblikken op het verleden. Ook willen ze genieten van het turnen van heden en een toost uitbrengen op de toekomst. Tijdens deze avond wordt er oud film- en fotomateriaal getoond en de turnselectie zal een show weggeven.

Als afsluiting houdt GVN op zaterdagavond 22 juni een jubileumuitvoering met als thema ‘Back to the future’. Ook deze show vindt plaats in Sporthal de Schakel. De zaal is open vanaf 18 uur en het begint om 19 uur. Er zijn demonstraties van alle groepen jeugd en volwassenen. De turnzaal wordt zo ingericht dat er plaats is voor 550 toeschouwers. “Dat het spectaculair zal worden staat al vast,” zo blikt de organisatie alvast vooruit. De kaartverkoop is in volle gang en er zijn nog entreekaarten te koop bij Slagerij Kouwen en Bakkerij Borger.

Daarnaast wordt er een aftrap gegeven voor de Club van 50. GVN wil graag met haar selectieleden op hoog niveau blijven presteren maar dit brengt elk jaar meer kosten met zich mee. De club van 50 stelt dan financiële middelen beschikbaar om de faciliteiten rond de selectieteams te handhaven en hoopt hiermee de turnsport voor GV Nieuwleusen te behouden. “Trainers moeten goed opgeleid zijn en toestellen moeten vaker worden vervangen,” aldus de club. “Het realiseren van deze zaken kost geld en om aan diverse wensen en verbeteringen een extra impuls te kunnen geven is de club van 50 opgericht.” Iedereen kan lid worden van de Club van 50. Kijk voor meer informatie op www.gvnieuwleusen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.