jaarlijkse bijeenkomst vno ncw midden

Het VNO-NCW regio Zwolle houdt op maandag 24 juni een informele ontmoeting tussen politici, bestuurders en ondernemers uit de regio. Traditiegetrouw vindt deze ontmoeting plaats op Landgoed Het Laer in Ommen. Jette Klijnsma, staatsecretaris van Sociale Zaken, is de speciale gast van de ontmoeting van VNO-NCW.

Voorafgaand aan de ‘Meet en Greet’ vindt er een rondetafelgesprek met de staatsecretaris plaats om over de huidige situatie op de arbeidsmarkt en over arbeidsparticipatie te praten. Dit ronde tafelgesprek wordt geleidt door Ron van Gent, directeur van NVO-NCW Midden.

De dag begint om 16.30 uur en duurt tot 19.30 uur. Aanmelden voor deze dag kan via hagen@vno-ncwmidden.nl. Leden van NVO-NCW Midden kunnen zich direct inschrijven op www.vno-ncwmidden.nl/ledennet. Een kaartje kost 65 euro exclusief BTW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.