Home / archiefcentraal / in beeld voorbereidingen autorodeo oudleusen

in beeld voorbereidingen autorodeo oudleusen

De voorbereidingen voor de autorodeo Oudleusen zijn in volle gang. Op zaterdag 15 juni is het weer zover: dan zal bet gebrul en gebeuk aan de Hessenweg weer losbarsten. Vrijdagochtend 14 juni is de baan door de deskundigen goedgekeurd na dat de grasmaaier al het gras op de millimeter nauwkeurig had gemaaid.

Jan Marsman, mede organisator van de autorodeo Oudleusen, heeft er weer zin in, onder zijn bezielende leiding werd de jurywagen nog even op de juiste plek gezet. Dus alles is weer tot in de puntjes geregeld om er weer een groot spektakel van te maken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.