identiteit slachtoffer moord vrijdag bekend

Het forensisch onderzoek van de politie is nog in volle gang in de woning aan het Engbertserf in Dalfsen. De politie werd donderdagmiddag rond 15.00 uur gealarmeerd. Ter plaatse troffen agenten de 32-jarige bewoner van de duplexwoning onder aan de trap. In de bovenwoning vonden agenten het levenloze lichaam van een man. Daarop werd de 32-jarige Dalfsenaar gearresteerd.

De politie maakte donderdag al eerder bekend dat het slachtoffer door een geweldsmisdrijf om het leven werd gebracht. In het geruchtencircuit doen verhalen de ronde dat incident mogelijk drugsgerelateerd is. Op dat gerucht kon de politie donderdag niet reageren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.