Home / archiefcentraal / identiteit slachtoffer moord vrijdag bekend

identiteit slachtoffer moord vrijdag bekend

Het forensisch onderzoek van de politie is nog in volle gang in de woning aan het Engbertserf in Dalfsen. De politie werd donderdagmiddag rond 15.00 uur gealarmeerd. Ter plaatse troffen agenten de 32-jarige bewoner van de duplexwoning onder aan de trap. In de bovenwoning vonden agenten het levenloze lichaam van een man. Daarop werd de 32-jarige Dalfsenaar gearresteerd.

De politie maakte donderdag al eerder bekend dat het slachtoffer door een geweldsmisdrijf om het leven werd gebracht. In het geruchtencircuit doen verhalen de ronde dat incident mogelijk drugsgerelateerd is. Op dat gerucht kon de politie donderdag niet reageren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.