Home / archiefcentraal / hockeymeisjes f1 mhc dalfsen kampioen

hockeymeisjes f1 mhc dalfsen kampioen

Bij de jongste hockeyjeugd in deze regio wordt er op drie niveaus gespeeld: zwak, middel, sterk. De meisjes van F1 begonnen dit seizoen op het laagste niveau, maar werden al na de eerste speelperiode overgeplaatst naar ‘middel’ vanwege hun goede spel en grote overwinningen. Na de winterstop mochten ze door naar niveau ‘sterk’ en ook daar bleven ze winnen. Op één wedstrijd na schreven ze alle wedstrijden op overtuigende wijze op hun naam. Grote clubs als De Meeuwen (Emmeloord), De Mezen (Harderwijk) en HC Zwolle werden verslagen.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.