Home / archiefcentraal / het vechtdal vergadertuin van nederland

het vechtdal vergadertuin van nederland

Wandelen en buiten-zijn wordt vaak gezien als iets wat we doen in onze vrijetijd en het liefst seizoensgebonden. De natuur rondom Ommen is er niet alleen voor de recreant. Het biedt het hele jaar rond 1001 mogelijkheden om er met je team of bedrijf op uit te trekken. Dat stelt ‘Lucht & Laarzen’. Lucht & Laarzen ontwikkelt luchtige en inhoudelijke programma’s, studie- en inspiratiedagen opmaat en vertaalt actuele thema’s van de werkvloer naar buitenzinnig programma in de natuur.

“Naast dat Ommen de wandelgemeente van het jaar is geworden, zou het Vechtdal de vergadertuin van Nederland moeten worden”, aldus Lucht & Laarzen. Werken, vergaderen en brainstormen wordt meestal tussen vier muren gedaan. “We koppelen wandelen en buiten zijn los van onze werkweek. Wat als we nou eens meer buiten gaan werken en wandelend vergaderen, brainstormen, overleggen en lunchen in een andere jas.”

Niet eindeloos vergaderen in een inspiratieloze ruimte. Niet meer uitgeblust en platgewalst na een studiedag naar huis. Maar fit, geïnspireerd en vol energie. “Op deze manier haal je het beste uit je mensen, je team en je bedrijf”, aldus Lucht & Laarzen.

Het Vechtdal heeft alle ruimte om goede ideeën en visie te ontwikkelen en met elkaar van gedachten wisselen (Lucht) en in het Vechtdal kun je in alle nuchterheid met beide benen op de grond daadkrachtig ondernemen (Laarzen). “Wanneer je met je collega’s naar buiten gaat en dezelfde zaken bespreekt, inspireer je elkaar en bereik je veel meer. Je ontmoet elkaar op een andere manier en dat maakt dat buiten zijn werkt. Lucht & Laarzen brengt teams en bedrijven naar buiten verbindt de natuur aan de realiteit van de werkvloer.”

De boer is volgens het bedrijf het voorbeeld van de ondernemer met Lucht & Laarzen (visie en nuchterheid). Hoe een boer in en met de natuur onderneemt, keuzes maakt en natuurlijke processen z’n gang laat gaan, is voor elke bedrijf, team of ondernemer interessant te ontdekken. De boer is niet alleen uw gastheer in de vrije tijd maar nodigt heel werkend Nederland uit, om de realiteit van alle dag te spiegelen aan processen die zich voordoen in de natuur en op zijn bedrijf. Melkveebedrijf de Haarmeyer is zo’n bedrijf waar je als team inspiratie op kunt doen.

Niet alleen een boerenbedrijf is inspirerend. Lucht & Laarzen biedt haar programma’s aan op de mooiste meest gastvrije en natuurlijk gelegen vergaderlocaties in het Vechtdal. Allemaal unieke vergaderlocaties die uitnodigen om met je team een buiten-zinnige dag in het Vechtdal te hebben.

Kijk voor de locaties en diverse arrangementen op www.luchtenlaarzen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.