Home / archiefcentraal / guchelaar damestrainer bij jvc dedemsvaart

guchelaar damestrainer bij jvc dedemsvaart

De 63 jarige Nico Guchelaar uit De Wijk heeft woensdagavond een éénjarig contract getekend bij JVC Dedemsvaart. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt hij de trainer van het vrouwen 1 team van de Dedemsvaartse voetbalcombinatie.

Guchelaar was de afgelopen jaren vooral actief in het vrouwenvoetbal. Hij werkte onder andere bij Vitesse ’63 (Koekange), De Blesse, Nieuwleusen. JVZ (Zuidwolde) en De Weide. Hij is ook trainer van de tweede selectie van Wacker in De Wijk.

Nadat hij en voorzitter Harry Jonker de nodige handtekeningen hadden gezet, ging de nieuwe trainer met zijn speelsters het veld op voor een paar onderlinge partijtjes. Volgens de nieuwe trainer moet het mogelijk zijn om volgend seizoen met vrouwen 1 naar de 3e klasse te promoveren.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.