Home / archiefcentraal / geslaagde wellnessdag in dalfsen

geslaagde wellnessdag in dalfsen

Balance4yourbody en pedicure Jannie Heun organiseerden op vrijdag 21 juni een gezamenlijke ‘wellnessdag’. Bestaande klanten en introducees werden vanaf 14.30 uur tot en met 20.30 uur doorlopend ‘in de watten gelegd’.

Pedicure Jannie maakte kunstwerkjes van de nagels, terwijl Anja van Eldik mensen kennis liet maken met ‘de voetreflex’. Later op de middag werd ze hierbij nog ondersteund door Corry Koster, een collega uit Zwolle.

“Niet alleen uit Dalfsen, maar ook uit omringende plaatsen kwamen de mensen even een kijkje nemen in de salon. De mensen genoten heerlijk van de aangeboden behandeling”, aldus Balance4yourbody en pedicure Jannie Heun.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.