Home / archiefcentraal / geslaagde motortoertocht de zonnebloem

geslaagde motortoertocht de zonnebloem

Een groep ‘jongeren’ van 18 tot 65 jaar van de Zonnebloem regio Zwolle heeft op zaterdag 15 juni een “zeer geslaagde motortoertocht gemaakt”, aldus de organisatie. Met zeer welwillende en enthousiaste medewerking van leden van de motorclub MTC Toornrieders uit Steenwijk werd er tweemaal een rondrit van een uur gereden, zodat alle gasten aan de beurt kwamen.

De route begon bij café-restaurant De Vrolijkheid en ging binnendoor naar Hasselt. Daarna werd de route via Gernemuiden vervolgt over de Kamperzeedijk. De motorrijders gingen door IJsselmuiden, over de Zwolsche weg via s ‘Heerenbroek en Stadshagen terug naar het startpunt.

De gasten reden mee achter op de motor, in een zijspan of in een trike. “Na afloop werd er gezellig nagepraat en genoot men van een heerlijke barbecue bij de Vrolijkheid De zonnebloemgasten waren het er allen over eens. Dit is voor herhaling vatbaar.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.