Home / archiefcentraal / gemeentegids dalfsen 2013 is klaar

gemeentegids dalfsen 2013 is klaar

De nieuwe gemeentegids Dalfsen is klaar en valt in de week van 10 juni bij je in de bus. De gemeentegids geeft een beeld van wat Dalfsen allemaal te bieden heeft en staat vol met praktische informatie. De gids kan worden gebruikt als leidraad bij het zoeken naar informatie over organisaties, verenigingen en bedrijven. De gids is gedrukt op FCS-gecertificeerd papier en wordt huis-aan-huis bezorgd door PostNL. De gids is ook gratis af te halen bij het gemeentehuis. Als je op 17 juni de gids nog niet hebt ontvangen, kun je mailen onder vermelding van naam en adres naar info@aksemedia.nl of bel naar 0223-668877.

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App Store en GooglePlay store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland te raadplegen. De app leidt je van de plek waar je je bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging. Met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te bellen of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar Social Media of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer sneller te vinden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.