Home / archiefcentraal / finale van het beste idee van nieuwleusen

finale van het beste idee van nieuwleusen

De finale van ‘Het beste idee van Nieuwleusen’ vindt plaats op 14 juni. De afgelopen twee maanden konden alle jongeren van 12 tot 20 jaar uit Nieuwleusen hun eigen unieke, originele, of spectaculaire idee voor bijvoorbeeld een themafeest, wedstrijd of activiteit, indienen bij het jongerenwerk van SMON Welzijn.

Onder de pakkende titel ’Maak het mee met jouw idee’, hebben meer dan 15 jongeren gereageerd op deze oproep. De ingezonden ideeën zijn zeer uiteenlopend en creatief variërend van een videoclip over Nieuwleusen tot een onderwater fotoshoot in het zwembad.

Op vrijdagavond 14 juni presenteren 8 finalisten hun idee voor een jury. In deze jury is onder meer Plaatselijk Belang Nieuwleusen vertegenwoordigd. Het winnende idee wordt door de jongere onder begeleiding van het jongerenwerk van SMON Welzijn uitgevoerd. De finaleavond op 14 juni is in sporthal de Schakel en begint om 19:30 uur.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.