Home / archiefcentraal / feestelijke opening happen en trappen

feestelijke opening happen en trappen

Het idee van ‘Happen en Trappen’ is: één fietsroute, vijf restaurants en vijf gangen. “Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt”, aldus de initiatiefnemers. Op zaterdag 8 juni is de officiële aftrap gegeven voor dit nieuwe toeristisch-recreatie initiatief in de omgeving van Ommen en Dalfsen.

Happen en Trappen is een landelijke formule waarbij 500 horecagelegenheden zich hebben aangesloten. Samen verzorgen zij 100 routes in heel Nederland. Op www.happenentrappen.nl wordt iedere route gepresenteerd. Verrukkelijk Vechtdal maakt deel uit van Happen en Trappen en verzorgt een afwisselende route met leuke horeca ondernemingen. https://www.happenentrappen.nl/route/95

Een arrangement Happen en Trappen kost standaard € 38,50. De activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Verrukkelijk Vechtdal is een samenwerkingsverband van: Grand Cafe “Het Oude Station”, koffie en gebak; De Nieuwe Brug, voorgerecht; De Hongerige Wolf, soep; “Spoor 7” Ommen, hoofdgerecht; Herberg de Klomp, nagerecht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.