feestelijk einde wandel3daagse rosengaerde

De Zonnebloem gaf op de feestelijk afsluiting van de wandel3daagse in Rosengaerde een toezegging van 500 euro ten behoeve van onderhoud voor de nieuwe rolstoelbus. Onder andere wegens de prettige samenwerking tussen Rosengaerde en De Zonnebloem.

Rosengaerde stelt regelmatig de rolstoelbus ter beschikking van De Zonnebloem. Hendry Schipper, zorgmanager Rosengaerde, nam erg verrast de toezegging in ontvangst van de heer Symen Brandsma, penningmeester van De Zonnebloem. Hij bedankte hem hartelijk. Tevens bedankte de heer Schipper de heer Feijen van De Zonnebloem en de vele vrijwilligers voor het enthousiasme en de organisatie van de wandel3daagse.

Ongeveer 30 cliënten van Rosengaerde en De Zonnebloem hebben met hun begeleiders deelgenomen aan de wandel3daagse. Zij hebben genoten, al was het af en toe ook wel wat vermoeiend. Op de feestavond kon iedereen, onder het genot van een drankje, nagenieten van de verhalen, de bloemen en de medaille. Het was een fantastische afsluiting van de wandel3daagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.