feest der gitaren in bieb van nieuwleusen

Willem van Dijk gaf op donderdagavond 13 juni met zijn leerlingen een openbare les inde bibliotheek van Nieuwleusen. In de druk bezochte bijeenkomst, waarbij ouders, grootouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen kwamen luisteren naar het kunnen van de leerlingen, heerste een gezellige sfeer en was het een feest om te ervaren hoe jong en oud liet zien hoe ver ze gevorderd zijn op de muzikale ladder van noten spelen tot sfeervolle verbeelding. Afwisselend traden de leerlingen op , alleen of als duo en trio, en met een mooie opbouw, waarbij twee prachtige zangeressen, werd naar een groepsoptreden als mooie afsluiting toegewerkt.

De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Voor vragen kun je contact opnemen met 0529-432413.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.