Home / archiefcentraal / feest der gitaren in bieb van nieuwleusen

feest der gitaren in bieb van nieuwleusen

Willem van Dijk gaf op donderdagavond 13 juni met zijn leerlingen een openbare les inde bibliotheek van Nieuwleusen. In de druk bezochte bijeenkomst, waarbij ouders, grootouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen kwamen luisteren naar het kunnen van de leerlingen, heerste een gezellige sfeer en was het een feest om te ervaren hoe jong en oud liet zien hoe ver ze gevorderd zijn op de muzikale ladder van noten spelen tot sfeervolle verbeelding. Afwisselend traden de leerlingen op , alleen of als duo en trio, en met een mooie opbouw, waarbij twee prachtige zangeressen, werd naar een groepsoptreden als mooie afsluiting toegewerkt.

De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Voor vragen kun je contact opnemen met 0529-432413.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.