Home / archiefcentraal / fancy fair voor alpe dhukids groot succes

fancy fair voor alpe dhukids groot succes

De fancy fair van Allio kinderopvang Lemelerveld voor Alpe d’HuKids heeft maar liefst 1.300,55 euro opgeleverd. Alle werkjes van de kinderen zijn verkocht.

Sinds 2012 draagt Allio kinderopvang de Alpe’d’HuZes een warm hart toe. De afgelopen jaren zijn zij op verschillende manieren betrokken geweest bij de Alpe. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen of lopen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. De Alpe d’HuZes vond dit jaar plaats op 5 en 6 juni.

Alpe d’HuKids is een nieuw initiatief van Alpe d’HuZes, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kinderkanker én voor de bouw van het Prinses Maxima Centrum, het eerste oncologisch kinderziekenhuis in Nederland. Dat Alpe d’HuZes nu extra aandacht geeft aan de kinderen onderschrijven de kinderopvangorganisaties van harte.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.