dj tlm naar st vitus in dedemsvaart

Stichting Hollands talent haalt DJ TLM naar Dedemsvaart. Op vrijdag 21 juni zal de dj samen met DJ Bel-C, de winnaar van de laatste D-DAE DJ Battle, en regionaal talent DJ Molina een optreden verzorgen in St Vitus.

DJ TLM is al meer dan 12 jaar de vast dj van Brainpower. “Een party rocker met turntablism skills. Dat is waarschijnlijk de beste manier om DJ TLM te beschrijven”, aldus Arsanio Wiet St Vitus. “Zijn gepassioneerde stijl van DJ-en heeft ervoor gezorgd dat hij een gevestigde naam is in Nederland, waar hij al meer dan 18 jaar clubs en festivals rockt. Zijn belangrijkste ‘wapens’ zijn Hip Hop en R&B, maar DJ TLM heeft zich ontwikkeld tot een echte allround DJ, die tijdens zijn sets alles van New Jack Swing tot Electronic Dance Music kan draaien.”

De pre-party is bedoeld om het publiek in de stemming te brengen voor het D-DAE Outdoor Festival. Tijdens deze avond zal het accent worden gelegd op zomerse beats, vrolijke mensen, een gezellige sfeer, en dat alles in ‘D-DAE style’. MC Lexay en MC Rolo zullen zorgen voor dat extra beetje motivatie. “Het spreekwoordelijke duwtje in de rug dat we nodig hebben op de dansvloer.”

Wanneer: Vrijdag 21 juni

Waar: St Vitus partyhuis – Dedemsvaart

Line up: TLM – MOLINA – BEL-C

Hosted by: MC Lexay – MC Rolo

Tijd: 22:00 – 03:00

Toegang: Gratis

Kijk voor meer info op www.d-dae.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.