de toren en vechtdal centraal werken samen

De regionale kranten De Toren en Vechtdal Centraal hebben de handen ineengeslagen. Samen brengen ze het magazine Editie Vechtdal Overijssel uit, met verhalen over alles wat er deze zomer in de regio te doen is.

De Toren bracht tot vorig jaar een Zomerkrant uit, terwijl Vechtdal Centraal vier keer per jaar het magazine Editie Vechtdal Overijssel uitbrengt. Nu hebben de beide mediabedrijven hun krachten gebundeld voor een speciale zomereditie van het magazine. Bij alle huishoudens in de gemeentes Hardenberg, Ommen en Dalfsen valt het blad binnenkort op de deurmat. Het nummer is rijk gevuld met verhalen over onder meer de Ommer Bissingh, het Zomerfestival in Hardenberg, de Dedemsvaria en de Vecht. Ook is er weer een leuke puzzel, waarvan de oplossing ingevuld kan worden via vechtdalcentraal.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.