de klant centraal bij garage van leussen

Bij Garage van Leussen in Dalfsen wordt flink verbouwd. De werkplaats wordt letterlijk van boven tot onder onderhanden genomen. Dit heeft deels te maken met de verouderde staat van het pand, maar ook de veranderende regelgeving speelt een rol. Hierdoor zijn enkele aanpassingen noodzakelijk geworden.

De werkplaats is verlengd om de komst van een nieuwe remmentestbank, nieuwe olie opslagtanks en een optimalisering van de werkplekken mogelijk te maken. Tevens is een stuk opslag met deze uitbreiding gerealiseerd. Op het nieuwe dak liggen bijna 160 panelen met een gezamenlijke capaciteit van ongeveer 37.750 Kwh. Ook wordt de beplating van het pand compleet vervangen, met een betere uitstraling en verhoogde isolatiewaarde tot gevolg. Als erkend duurzaam bedrijf sluit bovenstaand goed aan bij de bedrijfsfilosofie. Zo werd enkele jaren geleden namelijk al geïnvesteerd in een warmtepomp waarmee de showroom van aardwarmte wordt voorzien.

Binnen ondergaat de werkplaats een complete metamorfose. Een groot aantal van de huidige bruggen wordt vervangen en van 7 naar 8 uitgebreid. Door deze en andere aanpassingen is het bedrijf flexibeler en nog beter in staat de klant te bedienen.

Ook de Social Media hebben hun intrede gedaan bij van Leussen. Via Twitter en Facebook brengt men de klant op de hoogte van allerlei nieuws en wetenswaardigheden. Dit varieert van de aflevering van een nieuwe auto tot voordelige aanbiedingen vanuit het magazijn. De adressen van Twitter en Facebook zijn respectievelijk @vLeussenToyota en /GaragevanLeussenToyota. Ook is het sinds enkele weken mogelijk om via de site een afspraak te maken voor de onderhoudsbeurt van de auto. Op www.autobedrijfvanleussen.nl zie je hoe dit werkt.

Bij Van Leussen is men ervan doordrongen er te zijn voor de klant en uitstekende service te bieden. Zo krijgen klanten 10% korting op de pakketprijzen van de onderhoudsbeurt voor Toyota en Ford. Ook zijn de prijzen van banden en olie zéér concurrerend, is bij onderhoud de leenauto of –fiets gratis en worden klanten bij een kleine reparatie direct geholpen.

Onder meer door ruime openingstijden van de werkplaats – zes dagen per week – doet Van Leussen er alles aan om maximaal beschikbaar te zijn voor de klant. Kijk voor meer informatie eens op de site of neem telefonisch contact op. Langskomen is nog beter, tot ziens bij garage van Leussen in Dalfsen of Ommen.