Home / archiefcentraal / de kardoen haalt 865 euro op voor kinderhuizen

de kardoen haalt 865 euro op voor kinderhuizen

Basisschool de Kardoen heeft tijdens het zomerfeest 865.65 euro opgehaald voor Ronald Mc Donaldhuizen in Nederland. Afgelopen donderdag 27 juni heeft basisschool de Kardoen in Ommen een cheque overhandigd aan het Kinderfonds. Het Kinderfonds is het overkoepelende orgaan van de verschillende Ronald MC Donaldhuizen in Nederland. Henk Potgieter was als vrijwilliger van het Ronald MC Donaldhuis aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Vrijdag 7 juni had de ouderraad van de Kardoen op het schoolplein een zomerfeest georganiseerd. De opbrengst van dit zomerfeest was een deel voor aanschaf van nieuwe speltoestellen voor het schoolplein en een ander deel voor het Kinderfonds.

Dit goede doel is gekozen omdat er op school meerdere ouders zijn die hebben ervaren hoe goed en belangrijk dit huis is, om in tijd van ziekte van je kind dicht bij hen te kunnen verblijven.

Tijdens het zomerfeest waren er tal van activiteiten variërend van spelletjes als blikgooien en doelschieten tot een rad van fortuin en de verkoop van eten en drinken, met als doel zoveel mogelijk geld te kunnen ophalen voor school en het Kinderfonds.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.