Home / archiefcentraal / broers schuttert naar nations cup rotterdam

broers schuttert naar nations cup rotterdam

De broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert zaten in mei in het winnende team van de FEI Furusiyya Nations Cup in La Baule. De broers zijn allebei lid van het Rabo Talententeam. Jur Vrieling uit Holwierde deed vorig jaar ook al mee in het landenteam op het CHIO. Vrieling won drie weken geleden nog de Grote Prijs van Kopenhagen en was de enige dubbel foutloze in de door Nederland gewonnen landenwedstrijd in de Deense hoofdstad.

Willem Greve uit Markelo deed ook mee aan de teamwedstrijd in Kopenhagen. Voor Greven en zijn hengst Carambole wordt het CHIO hun debuut in een landenwedstrijd op ‘vijfsterren-niveau’. Harrie Smolders uit Grobbendonk is als reserve ruiter opgeroepen voor de landenwedstrijd in Rotterdam. In 2012 deed hij ook mee aan het CHIO, waar hij als beste ruiter van het concours werd gehuldigd.

De FEI Furusiyya landenwedstrijd in Rotterdam wordt volgende week vrijdag 21 juni vanaf 16.00 uur verreden in het Kralingse Bos. Naast Nederland rijden Zwitserland en Spanje in Rotterdam voor de punten. Aan start komen verder Duitsland, België, de Verenigde Staten, Groot Brittannië en Frankrijk.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.