Home / archiefcentraal / bosrijk kamperen op de vossenburcht

bosrijk kamperen op de vossenburcht

Voor wie aan komt rijden door het Reestdal, begint de ontspanning op familiecamping De Vossenburcht eigenlijk al voor je de camping op rijdt. De weg loopt tussen mooie uitgestrekte weiden, veel natuur en boerderijen, over een klein landweggetje. Het meanderende riviertje de Reest vormt een natuurlijke grens tussen Overijssel en Drenthe. Vanaf de weg heb je het nog niet in de gaten, maar camping De Vossenburcht ligt middenin een heerlijk bosrijke omgeving bij het plaatsje IJhorst in het Reestdal. Vanaf het terrein kun je heerlijke wandelingen maken, met de hele familie een speurtocht houden of genieten van de vele vogels die je hoort.

De receptie is nieuw en fris en je wordt er hartelijk ontvangen. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de sfeervolle Staphorsterhuisjes. Deze bijzondere huisjes zijn makkelijk te herkennen aan de typisch Staphorster kleuren. Traditiegetrouw is dit ultramarijn blauw, wat symbool staat voor de hemel, Staphorster groen staat voor het gras en puur wit voor het licht. Elk huisje heeft zijn eigen naambordje in Staphorster stipwerk. Ook binnen kom je snel in de sfeer en natuurlijk is slapen in een bedstee een bijzondere ervaring. Voor iedereen die liever over meer luxe beschikt, met eigen sanitaire voorzieningen, is dit een prettige manier om te verblijven op de camping. De huisjes worden omgeven door een fijne ruimte waar je in de zon kunt genieten, maar waar ook de kinderen kunnen spelen. Bij regenachtig weer bieden de gezellige veranda’s uitkomst.

Het campingterrein is erg overzichtelijk. Er hangt een gemoedelijke sfeer, waarin je je snel thuis voelt. Te midden van alle ruime plekken vind je het verwarmde zwembad met peuterbad waar heerlijk kan worden vertoeft. Ook voor een hapje en een drankje kun je hier terecht. Verder zijn er natuurlijk veel andere voorzieningen welke allemaal op de website van de camping te vinden zijn. Voor meer informatie en beschikbaarheid ga naar www.devossenburcht.nl, www.staphorsterhuisje.nl of bel met 0522 44 16 26.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.