basisschool haalt 5600 euro op voor chayenna

Tijdens de Koningspelen eerder dit jaar hebben alle kinderen van de St. Bernardusschool uit Ommen meegedaan aan de sponsorloop voor Chayenna van Dijk, het drie jarige zusje van Jeffrey uit groep 8. Zij heeft melanoom, een vorm van kinderkanker, en om jaar goed mogelijk te behandelen moet Chayenna mogelijk voor een halfjaar naar de VS. En daar is behoorlijk wat geld voor nodig.

De kinderen van St Bernardusschool hebben met de sponsorloop uiteindelijk 5.600 euro opgehaald voor dit doel. Tussen de regenbuien door liepen alle Bernardusleerlingen de benen uit hun lijf en hebben met al deze inzet een fantastisch bedrag bij elkaar gehaald. De leerlingen en leraren van de St. Bernardusschool uit Ommen mogen allemaal ontzettend trots zijn dat ze zo’n mooi bedrag bij elkaar gelopen hebben.

Donderdag 27 juni is de cheque officieel aan Ingrid, Chayenna, Justin en Jeffrey (namens de Stichting Chayenna) overhandigd en we weten zeker dat het geld goed terecht komt. Meer informatie op: www.stichtingchayenna.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.