Home / archiefcentraal / autorodeo oudleusen komt eraan

autorodeo oudleusen komt eraan

De jaarlijkse autorodeo van Oudleusen komt er weer aan. Op zaterdag 15 juni, vanaf 10 uur zal het geluid van motoren te horen zijn aan de Hessenweg, ter hoogte van het Chinese restaurant. Er doen dit jaar rond de 100 auto’s een poging om een andere auto zo snel mogelijk de vernieling in te helpen. De winnaars van vorig jaar zijn wederom aanwezig op het evenement.

Er zijn dit jaar twee klassen. Voor beide klassen zijn er vijf bekers met prijzengeld beschikbaar gesteld. Daarnaast is er voor de beste dame ook een beker beschikbaar gesteld. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een oudere, deze betalen 5 euro. Voor de kinderen is er een luchtkussen aanwezig, zodat de ouders kunnen genieten van de capriolen van de deelnemers. De manche indelingen kunnen op de bekeken worden op www.autorodeooudleusen.nl.

De parkeerplaats voor dit evenement is achter het popstation en het Chinees Restaurant. Voor fietsers is op het terrein een plaats vrijgehouden. Rond 16.00 uur is het evenement afgelopen en zal de rust wederkeren. De auto’s worden weer meegenomen voor de volgende rodeo’s.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.