asc 62 neemt afscheid van boegbeelden

Als dank voor hun bewezen diensten werd door teamgenoten een heuse afscheidswedstrijd georganiseerd waarbij het huidige Heren 1 aantrad tegen een Dreamteam bestaande uit een keur aan oud ASC-spelers. Maar liefst 22 spelers meldden zich voor een plekje in het Dreamteam dat onder eenmalige leiding stond van ex ASC-trainer Egbert Kragt. Deze kon zodoende naar hartelust wisselen, waardoor de vermoeidheid beperkt bleef.

Dat de heren het voetballen nog niet verleerd waren bleek wel uit de verrassende voorsprong die zij al vlot namen. Nog in de eerste helft trok Heren 1 de stand gelijk maar daarna hield het Dreamteam tot diep in de extra tijd stand. Uiteindelijk was het Chiel Pasman die met een welgemikt diagonaal schot in de kruising keeper Willem Hulleman alsnog verraste waarna gelegenheidsscheidsrechter Henk Scholten direct het eindsignaal blies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.