Home / archiefcentraal / al tien jaar pitch en putt in lemele

al tien jaar pitch en putt in lemele

Het is alweer tien jaar geleden dat de familie Bendijk Pitch & Putt opende. Op 13 juni 2003 begon de familie de golfbaan aan de voet van de Lemelerberg, in een mooie natuurlijke omgeving. Naast de 18-hole’s golfbaan heeft Pitch & Putt een ruim terras met uitzicht op de baan. Recentelijk zijn daar twee nieuwe activiteiten bijgekomen: een ‘9-hole’s voetgolfbaan’ en een ‘18-hole’s indoor biljartgolfbaan’.

“Voetgolf is momenteel het nieuwste uitje in Nederland”, zegt Jan Bendijk. Elk hole op de nieuwe voetgolfbaan is ongeveer 100 meter lang. Je bent er ongeveer drie kwartier zoet mee. De baan kent daarnaast ook verschillende hindernissen die men misschien kent van gewoon golf. Er zijn bunkers en glooiingen op de baan. Daarnaast staat er ook beplanting. Op deze baan worden officiële voetgolfwedstrijden georganiseerd.

De andere nieuwe activiteit bij Pitch en Putt Lemele is een indoor biljartgolfbaan. Dit is eigenlijk minigolf, alleen staan de banen op tafels en sla je de bal niet met een golfclub, maar stoot je ze met een biljartkeu. Deze baan staat binnen en is volgens Pitch en Putt dus de perfecte activiteit voor in de winter of bij slecht weer. “In de 10 jaar dat we bestaan is er menig personeelsfeest en familiefeest gevierd. Vele mensen en bedrijven kwamen terug door de gezelligheid en kwaliteit.”

Door de jaren heen heeft de club een vaste schare bezoekers opgebouwd. Zo wordt er door de vaste leden elke dinsdag gespeeld in de clubcompetitie. Voor deze vaste leden is er op woensdag 18 september een ‘seniorentoernooi’. Deze dag staat tevens in het teken van het 10-jarig jubileum.

Voor meer informatie over Pitch en Putt kan je terecht op de website van de golfbaan: www.pitch-putt.nl/lemele. De afdeling voetgolf van Pitch en Putt heeft een eigen website www.voetgolflemele.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.