Home / archiefcentraal / 1000 euro voor sportclub lemele

1000 euro voor sportclub lemele

Sportclub Lemele krijgt 1000 euro subsidie van de F.E. Baron Mulertstichting. De kantinecommissie van de club heeft begin 2013 een aanvraag voor subsidie gedaan voor een bijdrage in de begeleidingskosten ten behoeve van werkervaring voor cliënten van Philadelphia.

Op 8 mei kwam het bericht dat de club een bedrag van 1000 euro kreeg van de stichting. De cheque werd op 22 mei door de heer Van de Beek aangeboden aan een deel van de kantinecommissie. Ook cliënten van Philadelphia waren hierbij aanwezig.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.