Home / archiefcentraal / zomerfeest bij de kardoen

zomerfeest bij de kardoen

De Kardoen in Ommen organiseert op vrijdag 7 juni een ‘Zomerfeest’. Tijdens dit Zomerfeest worden zelfgemaakte knutsels verkocht, er worden spelletjes gespeeld, er is een ‘Rad van Fortuin’ en er kan karaoke gezongen worden. Daarnaast is er een demonstratie van de brandweer.

“Uiteraard is er eten en drinken te verkrijgen en zijn er leuke prijzen te winnen”, aldus de organisatie. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij vele sponsoren. De opbrengst van het evenement gaat naar twee goede dalen, namelijk het Ronald Mc Donald kinderfonds en het verbeteren van het schoolplein.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.