vrijwillligerspunt zoekt vrijwilligers

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers.

Repair Café Dalfsen zoekt een elektricien of iemand met kennis van elektronica. Ook wordt een naaister gezocht. Repair Café vindt plaats op elke eerste maandag van de maand in het gebouw van Noggus&Noggus, De Singel 19-23 in Dalfsen. Contact via B. van Driel: 0529-432367 of VAN3L@sallandxs.net

Voor verdere informatie kun je terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen. Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10.00 tot 11.00 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.