Home / archiefcentraal / veerman tuingereedschap opent nieuwe locatie

veerman tuingereedschap opent nieuwe locatie

Veerman Tuingereedschapwinkel in Nieuwleusen gaat op 11 mei officieel open. Het bedrijf verhuisde eind vorig jaar en wil dat nu samen met de klanten vieren.

Er is van alles te doen. Zo zijn er demonstraties van grote merken in de tuinmachinebranche en laat viervoudig Nederlands kampioen woodcarving Sander Boom zijn kunsten zien. Sander deed mee aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent en gaat met een kettingzaag een boomstam omtoveren tot standbeeld. Aan de kinderen is eveneens gedacht. Voor hen zijn springkussens en suikerspinkraampjes en er is een ballonnenclown die ballonnen vouwt tot alles wat je maar kan bedenken. Dat alles wordt omkleedt met hapjes, drankjes en muziek. Ook zijn er aantrekkelijke acties. Tijdens de open dag hoeft de klant de btw over zijn aankopen niet te betalen.

Veerman Tuingereedschapwinkel verhuisde in oktober vorig jaar van Rollecate 5 naar Rollecate 3. Zoals de naam al zegt verkoopt het bedrijf alles op het gebied van tuingereedschap en andere benodigdheden: van grote tuinmachines tot schepjes en zwembaden. Acht jaar geleden begon Chris Veerman vanuit huis. Later kwam daar een servicepunt bij, omdat klanten de producten voor aankoop eerst graag wilden zien. Vervolgens werd het bedrijf gevestigd aan de Rollecate en drie jaar later schoven ze een deurtje op. De opening duurt van 11 uur tot 17 uur.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.