Home / archiefcentraal / usv degradeert na verlies bij ovc 21

usv degradeert na verlies bij ovc 21

USV is zondag na de 2-1 nederlaag bij OVC ’21 gedegradeerd uit de 4e klasse. De bezoekers hadden in Ommen de volle drie punten nodig om directe degradatie te voorkomen en waren dan nog afhankelijk van het resultaat van Wilp. Zo ver kwam het echter niet.

De eerste helft verliep doelpuntloos, maar vier minuten na rust kwam de thuisploeg op voorsprong door een goal van Bram Bemboom. In de 73e minuut vond OVC ’21 opnieuw het net. Dit maal was het Jeroen Legebeke die de treffer op zijn naam mocht schrijven.

De bezoekers uit Nieuwleusen kwamen deze klap niet meer te boven. Wouter Roerink wist nog wel in de 84e minuut het gat te verkleinen tot één goal, maar hier bleef het bij waardoor degradatie een feit is.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.