Home / archiefcentraal / twee gewonden bij aanrijdingen op n36

twee gewonden bij aanrijdingen op n36

Bij een kop-staartaanrijding tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen op de N36 raakten donderdagmiddag 16 mei twee mensen gewond.

Een vrachtwagen, bestuurd door een 53-jarige man uit Almelo reed met lage snelheid over de N 36, omdat voor hem een vrachtwagen ‘convoi exceptionel’ langzaam reed. Achter de Almeloër reed een 35-jarige man uit Bentelo in zijn auto. Achter deze man reed een 25-jarige man uit Enschede. Deze laatste zag te laat dat het voor hem rijdende verkeer met lage snelheid reed. Hij botste met zijn bestelbus achter op de auto van de man uit Bentelo, die vervolgens tegen de voor hem rijdende vrachtwagen botste. De man uit Bentelo en Enschede raakten gewond en werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens de afhandeling van deze aanrijding vond even verderop nog een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen plaats. Zij reden in tegenovergestelde richting. Een 46-jarige man uit Barger Compascuum zag te laat dat het verkeer vanwege de eerste aanrijding stil stond en botste achterop de voor hem stilstaande auto, die vervolgens weer botste op de daarvoor stilstaande auto. Aanvankelijk leek het erop dat ook hier gewonden waren gevallen. Uit voorzorg werden twee bestuurders door de brandweer uit hun voertuig bevrijd, maar bij onderzoek door ambulancemedewerkers bleek dat zij niet gewond waren geraakt.

De N 36 is enkele uren geheel afgesloten geweest voor hulpverlening en onderzoek.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.