Home / archiefcentraal / toon roos op jazz aan de vecht

toon roos op jazz aan de vecht

Jazz aan de Vecht zorgt volgens de organisatie voor uitgelezen kans om in een intieme setting te genieten van de beste jazzacts van dit moment. De jazznight start met Henk Kraaijeveld. Van de jury van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours kreeg hij te horen een onderscheidende relaxte performance, een imposant stembereik en een superieure swing in huis te hebben.

Na de opening gaat het programma verder met de main act: saxofonist Toon Roos. Roos won een Bird award, de festivalprijs van het North Sea Jazz Festival. Roos is een saxofonist van wereldklasse met een lyrische, intuïtieve en originele stijl van spelen.

Hij werkte samen met onder andere Toots Thielemans. Tijdens Jazz aan de Vecht speelt hij met de Toon Roos Group. Karel Boehlee speelt op de piano en keyboards, Theo de Jong op bas en Joost van Schaik op drums.

Na afloop van deze optredens is er een afterparty waarbij een jazz DJ zorgt voor de afsluiting van de avond. De optredens zijn dit jaar in het amfitheater buiten aan de Vecht. De avond begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te koop voor 25 euro via www.jazzaandevecht.nl .

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.