stefan en roy winnen pannatoernooi

Stefan van Veen en Roy van Leussen zijn de winnaars van het Glasvezel Nieuwleusen Pannatoernooi. Dit toernooi werd gehouden tijdens het Hand in Hand-voetbaltoernooi. Ze versloegen Malou Paasman en Lois Vorsterman van Oijen in de finale.

Beide winnaars hebben een cadeaubon ter waarde van 15 euro van de speelgoedwinkel in Nieuwleusen gewonnen. “Zij hielden zich er sterk in de finale als meiden tegen de jongens”, aldus de organisatie. Daarom ontvingen de dames ook een cadeaubon ter waarde van 10 euro.

Het tweede toernooi dat werd gehouden werd gewonnen door Jorian Lefers en Thom Paasman. Ook zij kregen een cadeaubon van 10 euro voor Toys2Play in Nieuwleusen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.