Home / archiefcentraal / slot krijgt afscheidswedstrijd bij pec

slot krijgt afscheidswedstrijd bij pec

De kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd gaat op dinsdag 7 mei van start. De kaarten zijn online verkrijgbaar en in de PEC Zwolle Fanshop. Volwassenen betalen 5 euro voor een kaartje op de hoofdtribune.

Voor de overige tribunes betalen volwassenen 2 euro. Kinderen tot en met zestien jaar mogen voor een euro een plek uitzoeken. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een nader te bepalen goed doel. Binnenkort volgt op de website www.peczwolle.nl meer informatie over de wedstrijd en de deelnemende spelers.

Voorafgaand aan de afscheidswedstrijd houdt PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersvereniging de traditionele Open Dag. Het is deze dag mogelijk om een praatje te maken met de selectiespelers en de nieuwe hoofdtrainer Ron Jans. Ook zijn de verschillende ruimtes in het IJsseldelta stadion geopend. Het terrein wordt omgetoverd tot een waar attractiepark, met activiteiten voor jong en oud. Verder wordt het nieuwe wedstrijdshirt gepresenteerd en zijn er volop PEC Zwolle-artikelen te verkrijgen. Als voorprogramma van de Arne Slot-afscheidswedstrijd wordt de voltallige selectie van PEC Zwolle aan het publiek voorgesteld.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.