Home / archiefcentraal / saxenburgh groep krijgt keurmerk

saxenburgh groep krijgt keurmerk

De Saxenburgh Groep heeft opnieuw een instelling brede NIAZ-accreditatie gekregen. Dit houdt in dat alle zorg die geleverd wordt door de Saxenburgh Groep voldoet aan de eisen. De hernieuwde accreditatie geldt voor alle onderdelen van de zorginstelling. Hier valt onder andere de ziekenhuiszorg en de ouderenzorg, met onder andere zorgcentra in Ommen onder. De hernieuwde accreditatie is tot 1 mei 2017 geldig.

Vol trots toont Pauline Terwijn van de Raad van Bestuur Saxenburgh Groep het accreditatiebewijs van de NIAZ aan de medewerkers. De Saxenburgh Groep heeft opnieuw bewezen, dat de kwaliteit van zorg aantoonbaar goed is, dat de veiligheid van patiënten en medewerkers deugdelijk is geborgd en dat de organisatie continu werkt aan verbetering.

”Wij hebben het samen gewoon goed gedaan. Door samen de schouders eronder te zetten. Door samen verbeteringen te bedenken en door te voeren. Door steeds voor ogen te houden waarom wij zo hard werken. Wij willen namelijk dat onze patiënten en cliënten het gewoon goed bij ons hebben. Dat zij er blindelings op kunnen vertrouwen dat wij veilige zorg leveren, van goede kwaliteit. En dat doen wij. Het NIAZ-keurmerk is hiervan het tastbare bewijs. Hulde aan een ieder”, aldus Terwijn.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.