Home / archiefcentraal / respectabel verlies ovc 21 tegen ajax ct

respectabel verlies ovc 21 tegen ajax ct

Ajax Cape Town staat onder leiding van trainer Corné Groenendijk. “We laten Afrikaans voetval zien met een Ajax jasje aan”, aldus Groenendijk voorafgaand aan de wedstrijd tegen OVC ’21.

De wedstrijd tegen Ajax Cape Town was de laatste voor OVC ’21 hoofdtrainer Michael Dikken. Hij vertrekt naar de amateurvoetbalclub Victoria ’28 uit Enschede. Ook voor Kay van ’t Zand was dit de laatste wedstrijd op de groene mat van OVC ’21. Hij vindt het voetballen ‘genoeg geweest’. De vriendschappelijke wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Maurice Paarhuis.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een voedzame maaltijd voor de spelers bereid. Deze maaltijd werd verzorgd door Simone en René Jansen van de Vechtdalhoeve, in samenwerking met de Vechtdalkok Johan Drenth. Na de wedstrijd was er nog een buffet in de kantine van OVC ’21.

Het organisatie comité, Jeroen Seisveld, Ronnie Huizing en Erwin Marsman, zorgde ervoor dat het op deze feestelijke dag aan niemand iets ontbrak. Tijdens de wedstrijd werd er gecollecteerd voor ‘FC Milan’. Dit team doet in september mee aan de fietstocht Duchenne Heroes.

Het geld dat werd opgehaald gaat naar de stichting die strijdt tegen de spierziekte Duchenne. Milan Heerink is Duchenne patiënt en tevens begeleider van OVC ’21 A1 en webredacteur bij de club.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.